Det profetiska skeendet tar ytterligare fart i och med det fredsavtal som skrevs under i förra veckan. Det sägs att flera arabländer står på tur. Detta för tankarna direkt till Daniels profetia om det sjuåriga fredsavtal som Israel ska ingå med ”de många” i tiden för uppryckandet. Detta fredsavtal kommer inleda vedermödan och då förstår vi att Jesus kommer snart.

Det som händer kring Israel just nu är exakt förutsagt i profetiorna och det går med blixtens hastighet. Lägg till Corona och de vaccinkrav som kommer, så förstår du att timmen är sen. Vaccinet kommer att ha koppling till vilddjurets märke, tro mig. Livet kommer aldrig mer bli som förut och uppryckandet kan ske precis när som helst.

Krig och rykten om krig är vardagsmat. Hoten mot Israel från Iran, Ryssland och många fler länder, ökade spänningar mellan Kina och USA. Det pratas mycket om ”peace and safety” just nu, precis som vi kan läsa i 1 Tess 5:3

När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.

Undergång för dem som inte gett sitt liv till Jesus och underbar befrielse för oss som älskar Jesus av hela vårt hjärta. Det är bara att inse att det bara är en tidsfråga innan allt tar slut.

Lyft blicken mot himlen, för vår befrielse närmar sig. Jesus kommer snart! Är du redo? Ett liv utan Jesus är totalt meningslöst och utan Honom är du förlorad.

Missa inte veckans mycket viktiga Prophecy Update med JD Farag.