Vi vet att det vid tiden för uppryckandet kommer att råda kaos. Vi vet också att antikrist kommer att regera jorden i den efterföljande vedermödan och erbjuda en lösning på kaoset och skapa fred och ordning.

Det kaos som Corona-viruset har skapat på kort tid, är en föraning på det som komma skall. Mänskligheten kommer att stå rådlös när Gud har ryckt upp sin församling. Jag är inte helt säker på att det kaos vi nu ser är slutet, trots att det mycket väl skulle kunna vara början på en situation som vi inte kommer att hämta oss ifrån. De fyra ryttarna som beskrivs i uppenbarelseboken kommer att ge jordens befolkning smittor och stora ekonomiska kriser. Det vi nu ser kommer vi att återhämta oss ifrån. De plågor som bibeln beskriver ska drabba jorden, kommer att ske i vedermödan när Gud har ryckt upp sin församling.

När det blåser och allt faller, är det bara den fasta klippan Jesus Kristus som står fast vid sina ord och löften. Nu när allt går mot sitt slut är det av största vikt att vi håller fast vid Honom och lyfter vår blick mot himlen.

Det vi nu ser hända globalt, är som sagt bara en föraning av de vedermödor som ska drabba jorden i den sista tiden. Nu är man dock så oerhört trött på att höra om Corona-viruset och dess globala påverkan på i stort sett allt. Politiker och makthavare har ingen aning om hur de ska tackla det som nu sker.

Istället för mer nyheter om det kaos som nu tilltar i världen, lyssnar jag hellre på lite bra musik. Varför inte den dagsfärska singeln ”The war we made” från gruppen Red. Red har gjort så oerhört många bra låtar sedan 2006 och denna låt är inget undantag. Missa inte!

Blessings!