Vi går nu in i 2020 och det profetiska skeendet kommer inte att stanna av eller sakta ner. Som kristna måste vi leva våra liv så att vi är redo för dagen då Jesus kommer tillbaka.

Guds ord är fullständigt sant och profetiorna bockas av en efter en. Starka krafter har under alla tider försökt förgöra bibelns auktoritet och spridning men samtliga har misslyckats. Kraften i Guds ord består för evigt och bibeln är en underbar kraftkälla för den som tror.

Låt 2020 bli året då du på allvar börjar studera bibelns profetior. Den profetiska dimensionen tillför något extra och livsviktigt till kristna i denna tid. Det är nu viktigare än någonsin att vi följer med i vad som händer i världen och att vi kan mappa dessa händelser med bibelns profetiska undervisning. Dagen då Jesus rycker upp sin församling kan vara mycket nära. Kom ihåg att det bara är en personlig relation med Jesus Kristus som kan ge dig och mig evigt liv. Medlemskap i en kyrka eller ett dop tidigare i livet är inget värt om du inte längre har en äkta relation med Gud genom Jesus. Idag är frälsningen dag.

Kolla klippet nedan från Lion Of Judah.

Önskar dig ett Gott Nytt År 2020!