Endtime Headlines – Ricky Scaparo

Ricky Scaparo är pastor och grundare av End Time Headlines. ETH startade 2010, har exploderat och har idag hundratusentals följare via hemsidan (endtimeheadlines.org) och sociala medier. Ricky är en underbar förkunnare som är mycket väl insatt i den allvarliga tid vi nu lever i. Ett måste varje varje vecka!

Endtime Headlines på Youtube

www.endtimeheadlines.org


Pastor JD Farag

    

JD Farag verkar som pastor i en liten församling på Hawaii. Han är djupt rotad i bibelns profetior och undervisar på ett radikalt och ärligt sätt kring de profetiska världshändelserna. Följ honom på Youtube där han har en egen kanal. Har man väl börjat följa JD Farag kan man inte sluta. Så bra och så intressant.

Till JD:s Youtubekanal


Pastor Steve Cioccolanti & Discover Ministries

     

Steve Cioccolanti verkar som pastor inom Discovery Ministries i Australien. Är en mycket bra och sann profetisk röst för en tid som denna.

Till Steves Youtubekanal


Prophecy Watchers

Suveräna studioprogram, alltid med bra gäster. Viktiga uppdateringar kring världshändelserna i den sista tiden. Programmen/samtalen leds av Gary Stearman. Återkommande gäster är bl. a Bill Salus och Jonathan Cahn. Jonathan Cahn har flera New York Times bestsellers, bla. a The Harbinger och The mystery of the shemitah.

Till Prophecy Watchers