ProphecyUpdate.se är en blogg som finns till för att sprida det profetiska budskapet. Förkunnelsen om det profetiska skeendet är idag nästan obefintlig i stora delar av den svenska kristenheten. Därför behöver vi på alla sätt sprida det profetiska ordet och evangeliet om Jesus Kristus. Ingen politiker eller annan ledare kan rädda mänskligheten. Bara Jesus kan rädda oss från Guds vredesdom. 

Jag fick under ett möte (senare delen av 90-talet) med Per-Inge Pihlström, ett profetiskt tilltal direkt riktat till mig. Pihlström profeterade att jag har en profetisk kallelse över mitt liv och att jag skulle bli använd för Guds syften i den sista tiden. Denna kallelse har stärkts mer och mer för varje år sedan dess. Jag har under en lång tid känt att min kallelse är att sprida det profetiska ordet på internet, för att kunna nå så många som möjligt med budskapet: Jesus kommer snart, var förberedd!

Ett bibelord som genom åren har talat till mig starkt, är detta:

Försumma inte nådegåvan i dig, den som du fick genom profetord när de äldste lade händerna på dig. Tänk på detta, lev i detta så att alla kan se dina framsteg. Var noga med dig själv och din undervisning och håll troget ut med detta. När du gör det, frälser du både dig själv och dem som lyssnar på dig.
Första Timoteusbrevet 4:14‭-‬16

Jag tror och är övertygad om att vi idag befinner oss i den tidsperiod som Bibeln så tydligt beskriver som ”den yttersta tiden”. Bibeln är oerhört tydlig med hur det ska vara på jorden strax innan Jesus rycker upp sin församling och vilka händelser som ska äga rum innan och efter denna händelse. Som kristna måste vi tyda dessa tecken och förbereda oss för slutet.

Denna blogg kommer att förklara och lyfta fram bibelns profetior, samt ge tips om länkar, videoklipp och undervisning som berör ämnet. Det finns många seriösa källor för BibleProphecy på internet. Denna blogg kommer att lyfta fram dessa.

Ingen människa känner till dagen eller timmen för uppryckandet, eller ”The Rapture” som det kallas på engelska. Dock säger Guds ord att om vi lever i ljuset av hans son Jesus Kristus, så ska den dagen inte överraska oss som en tjuv om natten. Bibelns profetior uppfylls nu en efter en och vi lever i en oerhört spännande tid.

När det gäller tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till erNi vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan. 

Men ni, bröder, lever inte i mörker så att den dagen kan överraska er som en tjuv. Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten eller mörkret. Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra. De som sover, de sover om natten, och de som berusar sig är berusade om natten. Men vi som tillhör dagen ska vara nyktra, iförda tron och kärleken som rustning och hoppet om frälsning som hjälm. 

Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus. Han har dött för oss för att vi ska leva med honom, vare sig vi är vakna eller insomnade. Uppmuntra därför varandra och uppbygg varandra, så som ni redan gör.

1 Tess. 5:1-11

Christian Holm
E-post: info(at)prophecyupdate.se