Vilka är de tio kungarna som beskrivs i Daniel 7 och Uppenbarelseboken? Vilka är dessa kungar eller ledare som ska styra världen (10 kungariken) ihop med antikrist under vedermödan? Vad kommer de att ha för roll och var finns de nu? Missa inte det intressanta avsnittet av Prophecy Watchers med Gary Stearman.

Då svarade han: ”Det fjärde djuret betyder att ett fjärde rike ska uppstå på jorden, ett som är olikt alla de andra rikena. Det ska sluka hela jorden och trampa ner och krossa den. De tio hornen betyder att tio kungar ska uppstå i det riket, och efter dem ska en annan uppstå som är olik de förra och som ska slå ner tre kungar. Han ska tala mot den Högste och ansätta den Högstes heliga. Han ska bestämma sig för att förändra heliga tider och lagar, och de ska ges i hans hand under en tid och tider och en halv tid.
Daniel 7:23‭-‬25

Och de tio hornen du såg är tio kungar som ännu inte har fått något rike. Men tillsammans med vilddjuret får de makt att för en timme regera som kungar. De har ett och samma sinne och ger sin makt och myndighet åt vilddjuret. De ska strida mot Lammet, men Lammet ska besegra dem tillsammans med sina kallade, utvalda och troende, eftersom han är herrarnas Herre och kungarnas Kung.”
Uppenbarelseboken 17:12‭-‬14