Världen vi lever i blir mörkare och mörkare. Det profetiska skeendet går nu i raketfart och vi vet att Jesu återkomst är nära. Det som just nu händer i USA är väldigt alarmerande. Bibeltroende kristna förföljs på många olika sätt och det känns som att allt går åt fel håll i landet i väster.

Den nya administrationen börjar nu direkt återställa allt som den förra administrationen lyckades förändra. USA tar nu ledartröjan i jakten på införandet av globalism och socialism och målet är att så snabbt som möjligt hjälpa fram en ny världsordning med en global världsregering och världsledare. Detta vet vi ska komma. Det är precis enligt den profetiska planen i Guds ord. Jag måste ändå erkänna att jag inte trodde att allt det som nu händer, skulle ske i en sån ruskig hastighet. Klockan närmar sig midnatt och vår befrielse är nära. Tänk att vi får uppleva denna unika, sista tid för jorden. Det är minst sagt häftigt!

Min bön just nu är att världens sovande kristna ska vakna och förstå att tiden är knapp. Tystnaden från den kristna kyrkan är dock ett tecken på att den är fullständigt bedragen och att avfallet från sanningen har gått långt. Kom ihåg att kyrkan i den sista tiden inte har något ovillkorligt och självklart existensberättigande. Bara den kyrka som predikar hela Guds ord kommer bestå till slutet.

Missa inte Pastor Tom Hughes klipp om situationen i USA just nu.