Jag har skrivit det i många inlägg tidigare och skriver det nu igen. Låt ingen bedra dig! Låt ingen lura dig! Den närmaste tiden kommer världens befolkning fortsätta att bli bedragen av denna världens ande. Vi kommer att sjunka allt djupare in i förvillelse. Mycket av det som händer har Covid-19 som en samlande anledning. USA kommer under Bidens ledarskap att åter igen gå in under FN:s paraply med allt vad det innebär. FN har en ledande roll i arbetet med Agenda 2030 och FN behöver USA som en ledande stor spelare i dess plan för att skapa en ny världsordning, ny världsvaluta och en ny världsreligion. Tillsammans med stora mäktiga spelare som Bill Gates, kommer FN att starta sin ”Great Reset” av världens ekonomi. Alltså en stor omstart och nydaning av världsekonomin. Detta sker i precis rätt tillfälle, då man äntligen har lyckats få bort Trump, som ju stod i vägen för denna djävulska plan.

Som kristna vet vi precis hur det ska sluta. Vi har facit på hur det hela ska sluta och vi närmar oss verkligen den stora dagen då Gud ska rycka upp sin församling. Bill Gates pratar redan om att världens befolkning behöver minskas med 10-15 procent. Om han bara visste hur snabbt detta kommer att ske! Han kommer inte behöva lyfta ett finger för att hans önskan ska uppfyllas.

Nu går det så oerhört snabbt och Bill Gates gör vad han kan för att utveckla ett ”vilddjurets märke”. En digital tatuering som ska innehålla bl a information om din vaccinering, vilket i sin tur ger dig rätt att resa och handla. Läs mer om ID 2020 på nätet.

Du som kristen måste stanna upp och inse att Jesus kan komma tillbaka när som helst. Ju mer vi blir idiotförklarade av övriga samhället, desto närmare är vi uppryckandet. Ju mer de stänger av oss från Youtube och andra sociala medier, desto närmare är vi uppryckandet. Ju mer de hatar oss, desto närmare är vi den stora underbara händelsen som vi alla längtar efter.

Följ med intresse framöver alla uttalanden som kommer från FN, Joe Bidens administration, Bill Gates, Påven och företrädare för Agenda 2030 mfl. Läs samtidigt bibelns profetiska undervisning och lev för Jesus Kristus. Var redo!

” Jag har kämpat den goda kampen, jag har fullbordat loppet, jag har bevarat tron.  Nu väntar mig rättfärdighetens segerkrans. Den ska Herren, den rättfärdige domaren, ge mig på den dagen, och inte bara mig utan alla som älskar hans återkomst.”

Missa inte ”Bible Propecy – Happening Now” med pastor Jack Hibbs och Amir Tsarfati.