Nu är vi bara dagar eller veckor från att ett vaccin mot Covid 19 börjar spridas över hela världen. Att det sker globalt med start samtidigt, är i sig unikt och historiskt. De flesta har en god intention med vaccinet och visst är det så att gamla och sköra personer behöver det.

Nu när vaccineringen startar, inleds en ny fas i Coronapandemin. Nu handlar det om att alla måste ta vaccinet. De som inte vill ta det ska på olika sätt övertygas och till sist tvingas till det genom utfrysning. Bara vänta och se. Under våren och sommaren kommer en våg av propaganda för vaccinet pågå. Flygbolag, kryssningsbolag, affärer och restauranger kommer att kräva att man har tagit vaccinet för att få tillgång till dess tjänster. Du kommer helt enkelt inte kunna köpa och sälja utan vaccinet till viss del.

Med detta sagt, så är Covid-vaccinet inte odjurets märke. Vilddjurets märke som beskrivs i Upp 13, ska kännetecknas och användas för tillbedjan av antikrist. Genom att ta vaccinet tillber du inte antikrist. Det är dock helt klart att Coronapandemin och den efterföljande vaccineringen i kombination med ”The Great Reset” är en skarp förberedelse för den nya världsordningen som just nu håller på att sättas i verket.

Förberedelserna för Upp 13 går nu i rasande hastighet. Detta betyder att Gud snart kommer rycka upp sin församling. Guds barn kommer att räddas undan vredesdomen och Antikrists styre.

Har du allt klart med Gud? Har du tagit emot Jesus som din Herre och frälsare? Tiden är knapp och Jesus kommer snart!

Blessings!

Christian