Missa inte detta vittnesbörd från en man som var ett medium och stod i direkt kontakt med demoner som han då trodde var andliga guider. Han var under många år en kanal mellan den andliga världen och de människor han betjänade.

Hör hans berättelse om vad som hände vid det ögonblicket han tänkte tanken att ge sitt liv till Jesus. De krafter som han inte trodde fanns, började plåga honom påtagligt på många olika sätt.

Den andliga världen är på riktigt och djävulen går ständigt omkring och försöker lura människor från att följa Jesus. Det pågår ständigt en andlig kamp om våra själar. Satan vet att hans tid är kort och att hans huvud ska krossas.

Om du är ett medium eller är involverad i New Age på andra sätt, missa inte denna video på ca 20 minuter. Den kan förvandla ditt liv.

Var nyktra och vakna. Er fiende djävulen går omkring som ett rytande lejon och söker efter någon att sluka. Stå emot honom, orubbliga i tron, och tänk på att era bröder här i världen går igenom samma lidanden.  Efter en liten tids lidande ska all nåds Gud, som har kallat er till sin eviga härlighet i Kristus, upprätta, stödja, styrka och befästa er. Hans är makten i evighet. Amen.
1 Pet 5:8-11

#JESUS #New Age #Heaven and Hell