Snabbt sprider sig nu en ny slags religion i spåren av Corona. Det handlar om att på många olika sätt försöka bryta ner det som har varit och skapa ett slags uppvaknande inför det nya som nu väntar. Detta nya uppvaknande(nygammal religion) som i sin iver vill sprida globalism, påtala systematisk rasism och social orättvisa, är inget annat än en samling företeelser knytna till det antikristliga religiösa system som Bibeln talar om ska komma i den sista tiden. Detta uppror för med sig en våg av upplopp och vandalisering som vi nu ser ökar snabbt över hela världen. Ledare och politiker spär på det hela genom att på många sätt begränsa den frihet som vi så länge tagit för given. Skökan och Babylon kommer med flera delar. Det finns en religiös, en politisk och en ekonomisk del i detta onda system eller nya världsordningen som det också är. Antikrist ande är just nu verksam och allt är ok förutom sann, radikal kristen tro. Världen just nu är verkligen sjuk och sjukare kommer det att bli för varje dag som går.

Jag tror att vi bara har sett början på den förändring som kommer tillta framöver. Världen kommer aldrig bli sig lik igen och detta betyder att Jesu återkomst är närmre än vi tror. Många kristna världen över faller in i det globala tänkandet och kommer att missa målet. Nu behövs väktare som ser det profetiska skeendet med profetiska ögon.

The Whore of Babylon eller skökan kommer in den sista tiden att förleda människor bort från sanningen om Gud och påverka människor på ett mycket påtagligt sätt. Det är en ny ”moral” som kommer locka och samla folk från alla olika religioner till en falsk ”för-alla-religion”. Var på din vakt mot detta!

Missa inte klippet nedan med pastor Holthaus kring detta ämne.

I Anden förde han mig bort till en öken. Och jag såg en kvinna som satt på ett scharlakansrött vilddjur, fullt av hädiska namn och med sju huvuden och tio horn. Kvinnan var klädd i purpur och scharlakan och smyckad med guld och ädelstenar och pärlor. I handen hade hon en guldbägare, full av skändligheter och smuts från hennes otukt. På hennes panna var skrivet ett namn, en hemlighet: ”Det stora Babylon, mor till jordens skökor och skändligheter.”
Uppenbarelseboken 17:3‭-‬5