”Order out of chaos” blir antikrists uppdrag när det är dags för honom att äntra scenen under vedermödan. Den som tror att världen åter kommer att bli som förut är tyvärr ganska fel ute. Coronakrisen har startat en kedja av kriser världen över, en kedja som har lett till kaos och laglöshet, vilket är början på slutet enligt bibelns profetior. Jag har tidigare beskrivit situationen som ”den perfekta stormen”. Kaoset över jorden kommer inte att avta, det kommer bara bli värre och värre. Avfallet bland kristna församlingar kommer att tillta ännu mer och många kommer fortsätta att förneka Guds ord och profetiorna, trots att vi lever i de sista dagarna. Detta i sig är helt absurt och ofattbart.

Som pånyttfödda kristna, bör vi se allvaret i det som nu händer. Något liknande har vi aldrig sett. Vi har inte heller sett allt. Tänk på vad som har hänt bara de senaste 90 dagarna. Vad kommer hända under de kommande 90 dagarna? Laglöshetens ande är redan nu verksam på jorden. Allt är förberett och antikrist behöver bara trycka på de tre knapparna när det blir hans tur. De tre knapparna är givetvis: En världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Men först måste den Helige Ande lämna jorden och med honom alla sanna kristna.

Faktum är dock att uppryckandet, Jesu återkomst, rycker allt närmare. Just nu är det spännande att leva som kristen med det eviga livet som löfte. Till dig som inte har tagit emot Jesus i ditt liv. Idag är frälsningens dag.

Missa inte JD Farag i klippet nedan. Sann profetisk skärpa i den sista tiden.