Har inte hunnit med nåt inlägg sedan påsk, men känner att jag måste dela det senaste klippet med JD Farag.

Många av oss förstår nog inte riktigt hur illa ställt det är med vår värld. De flesta lever på hoppet om att allt snart ska vara som vanligt, att vi snart ska fortsätta våra liv och att den ekonomiska krisen snart är över.

Problemet är det faktum att det inte kommer att bli bättre och att Coronakrisen inte är över förrän alla människor på jorden är vaccinerade. Det pratas om att ett vaccin kan vara tillgängligt tidigast om ca ett år. Lägg orden ”Global immunity passport” och ”Id2020” på minnet. Bill Gates är i många avseenden ett geni, men också en människa med en ond, satanisk agenda.

Bli inte förvånad om du måste ha vaccinerat dig för att få resa, handla och vistas på offentliga platser. Fundera också på hur du ska identifiera dig och bevisa att du är ”grön”. En ny världsordning håller nu på att ta form och kommer inom kort att växa fram ur ett globalt kaos. Denna nya världsordning innebär en världsregering, en global ekonomi, en global religion och en global ledare.

Bibeln är tydlig med att Gud ska rycka upp sin församling innan vedermödan då antikrist ska träda fram och tvinga alla att ta emot vilddjurets märke. Detta betyder att uppryckandet kan ske när som helst. Vi lever i den absolut yttersta tiden och det viktigaste just nu är att du har allt klart med Jesus. Kyrkor som idag förleder människor med falskt hopp om en återupprättad värld kommer att få sin dom. Bibeln talar sitt tydliga språk och budskapet är ett helt annat.

Det profetiska skeendet uppfylls nu precis som det presenteras i bibeln. Vi lever i en otroligt spännande tid om man tillhör Jesus och har facit på hur historien slutar.

Missa inte klippet nedan! Det är allvar nu!