Det kaos som nu tilltar allt mer för varje dag över hela världen är inte vedermödan. Vedermödan är den sjuårsperiod som tar vid den dagen Jesus rycker upp sin församling. Det vi nu ser är de födslovåndor som bibeln talar om, som ska föregå Jesu återkomst och vedermödan. Läs gärna Matt. 24-25.

Vad ska vi som kristna då göra när allt detta börjar hända. Svaret finner vi i Lukas 21.

Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån. Människor ska tappa andan av skräck i väntan på det som ska drabba världen, för himlens makter ska skakas. Då ska man se Människosonen komma i ett moln med stor makt och härlighet. Men när det här börjar hända, så räta på er och lyft era huvuden, för er befrielse närmar sig.”
Lukasevangeliet 21:25‭-‬28

Tiden för Jesu återkomst närmar sig med stormsteg. Se till att du inte blir lämnad kvar. Ge ditt liv till Jesus idag och du ska bli frälst. Det finns inget liv och ingen mening utan Jesus. Sök frälsningen och det eviga livet medan tid finns.

Missa inte veckan Prophecy Update nedan. Det händer mycket spännande just nu.