Missa inte JD Farag och veckans Prophecy Update. Världens ögon riktas nu mot Syrien och de händelser som dagligen fyller nyhetssidorna. Ryssland stärker sitt grepp om regionen, samtidigt som USA drar tillbaka sina styrkor. Ryssland kommer enligt Hesekiel 38 att vara ledaren som tillsammans med Iran och Turkiet går i krig mot Israel. Kom ihåg att Israel just nu står utan regering. Den perfekta stormen?

Israel står just nu under ett stort hot både från norr och söder. Hotet från Iran växer sig starkare för varje dag. Allt går nu i riktning mot händelserna i Hesekiel 38, frågan är bara hur nära vi är?

Glöm inte bort orden från Jesaja 17 där det beskrivs att Damaskus ska bli en ruinhög. När i förhållande till Hesekiel 38 kommer uppryckandet att ske och vedermödan inledas? Glöm heller inte bort hur nära vi är byggandet av det tredje templet. Som sagt, missa inte klippet nedan.