Satt i söndags och tittade på partiledardebatten i SVT. Brukar inte missa dessa tillställningar som ofta är intressanta och underhållande. Det blir nu mer och mer klart vilka de nya politiska alternativen är. Socialdemokraterna är ytterst trängda mellan vänsterextremisterna MP och V från vänster och C och L i mitten. Det positiva med detta är att S håller på att utplåna sig själva medan det konservativa blocket svetsas samman. Inte förvånande att KD, M och SD fick bäst betyg i Expressens undersökning efter debatten.

Det som är otäckt just nu är att MP – ett totalt verklighetsfrånvänt, extremistiskt microparti med 4,3 procent i senaste valet, har så oerhört stort inflytande över svensk politik. MP har en slags veto och allt som regeringen beslutar om måste godkännas av MP för att de inte ska hota S med regeringskris. Snacka om att S har tappat kompassen och sin identitet.

Den politik som MP, L och C nu tvingar S att genomföra, är en globalistisk extrem smörja med målet att skapa kaos. Detta kaos skapas genom att äventyra landsbygden, transporter, industrin, elförsörjningen, ekonomin, kulturen, sammanhållningen, tryggheten, välfärden mm.

Vi vet att världen går mot detta kaos som MP i värsta Agenda 2030-anda, gör allt för att snabba på. Det är otäckt att se Isabella Löwin och Per Bolund när de likt programmerade robotar förför Sveriges invånare med lögner och skrämselpropaganda – allt för att skapa så mycket kaos och oro som möjligt. Det är av största vikt att vi ser och avslöjar denna plan. Det är så mycket mer än bara politik.

Det är idag kaos över hela världen och kaoset tilltar för varje dag. Globaliseringens dolda syfte är att förbereda och transformera jordens invånare inför det som komma skall. Till sist är kaoset så stort att Gud väljer att sätta stopp. Gud hämtar hem de som tillhör Honom och det kommer att råda ett tillstånd av kaos som världen aldrig tidigare skådat.

Men när det här börjar hända, så räta på er och lyft era huvuden, för er befrielse närmar sig.”
Lukasevangeliet 21:28

Mitt i detta kaos kommer antikrist att träda fram för att skapa ordning. En ny världsordning tar vid och varar i sju år. Denna världsordning förbereds just nu genom globalisternas försök att skapa kaos och oordning. Var på din vakt mot den förförelse av klimathysteri och globalism som nu sköljer över oss och som även har förvillat stora delar av frikyrkan. Se till att ha allt klart med Jesus Kristus. Tillhör du Honom, har du inget att frukta. Lyft din blick mot himlen. Befrielsen är närmre än du tror.

Läs också: Tidstecken: Klimatsekten och masspsykos

Ha det så gott!