Wow! Billy Crone tar bladet från munnen och beskriver hur den kristna kyrkan idag väljer att inte predika en tredjedel av bibelns innehåll. Med risk att bli tjatig igen så är det som jag brukar påtala, nämligen att avfallet nu tilltar och stora delar av den kristna kyrkan hellre predikar hur du blir ”ett bättre du” och hur du åstadkommer ett perfekt socialt liv och god ekonomi. Vi får heller inte glömma klimatreligionens hysteri, vilken tyvärr blir viktigare och viktigare inom kristenheten. Något är oerhört fel.

Utelämnadet av den profetiska undervisningen är alltså i sig ett negativt uppfyllande av profetiorna om avfallet. Avfallet från sanningen sker idag på många grundläggande områden inom den kristna tron. Det finns inga ursäkter för att utelämna denna så viktiga undervisning.

Alla vi som lever nu är oerhört previligerade som får uppleva denna mycket spännande tid. Tänk att Jesus kommer snart! Kristna över hela världen behöver vakna upp och välja sida. Det går inte att älska Jesus samtidigt som man lever av världen och dess förförelser. Tyvärr kommer mängder av kristna att vakna upp för sent. Deras utmaning blir istället att försöka genomlida och överleva vedermödan, vilket vi vet kommer att bli omöjligt. Missa inte samtalet nedan mellan Gary Stearman och Billy Crone.

Billy Crone – The Prophetic Roadmap