En kvinna kommer till ett möte med TB Joshua i Lagos, Nigeria. Kvinnan är besatt av flertalet demoner, vilka får henne att regelbundet äta bla jord, tyg och papper istället för riktig mat. Kvinnan kommer till mötet med önskemål om att bli befriad från sina konstiga beroenden och mycket snart börjar demonerna att tala genom henne.

Att en människa är besatt av onda andar är inget konstigt. Bibeln beskriver detta på många ställen och det är bara Jesus som kan befria människor från demoner. Som kristen är det fundamentalt att känna till den andliga verkligheten och den kamp som ständigt pågår om människors själar.

Jesus frågade honom: ”Vad är ditt namn?” Han svarade: ”Legion ”, för det var många onda andar som hade kommit in i honom.
Lukasevangeliet 8:30

Mötet spelades in för Emanuel TV och klippet nedan visar hela befrielseprocessen. Missa inte detta mäktiga vittnesbörd.