Under en ungdomskonferens i USA 2002, höll Paul Washer en mycket omtalad och spridd predikan. Jag såg den första gången 2005 och blir lika berörd av den varje gång.

Det handlar helt enkelt om omvändelse och hur fundamentalt viktig den är för frälsningen. Många, många som idag kallar sig kristna, kommer tyvärr att gå evigt förlorade till helvetet.

Alla människor (unga som gamla) som kallar sig för kristna, borde se denna predikan. Så vem du än är, så vädjar jag till dig att visa denna predikan för din familj och vänner. Det handlar om din evighet, dina barns evighet, dina föräldrars evighet. Tiden är för kort för att inte ta evangeliet på allvar. Idag är frälsningens dag, inte imorgon.

Gå in genom den trånga porten. Den port är vid och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går in genom den. Men den port är trång och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.
Matteusevangeliet 7:13‭-‬14