Missa inte Gary Stearman i samtal med Ken Johnson om Pre-trib Rapture. Programmet är från Prophecy Watchers och som vanligt är dessa samtal oerhört intressanta.

Ken Johnson tar upp flera av de missförstånd som finns vad gäller uppryckandet av Guds församling. Jesus kommer snart. Detta är fakta som varje människa på jorden måste ta ställning till.

Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst ska alls inte komma före de insomnade. När en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då ska Herren själv komma ner från himlen, och de som har dött i Kristus ska uppstå först. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så ska vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.
Första Tessalonikerbrevet 4:15‭-‬18