Just nu sitter Donald Trump och snickrar på ett fredsavtal för att en gång för alla få till en långvarig fred mellan Israel och palestinierna. Trumps svärson Jared Kushener är den som ska fronta avtalet, som anses vara en ny ”superdeal”.

Det har spekulerats en hel del i avtalets innehåll, att det ska innehålla en lösning som innebär att Israel och Jerusalem delas. Gud varnar på flera ställen i bibeln att Han ska krossa och kasta ut alla som försöker dela Hans land.

Det vi vet är att Israel ska attackeras från många håll och att Israel med Guds hjälp ska gå segrande ur striden. Gud har på ett starkt och övernaturligt sätt placerat Donald Trump i just denna tid med ett speciellt uppdrag. USA ger sitt fulla stöd till Israel och ska inom kort flytta sin embassad till Jerusalem. Den stora frågan är just nu: Vad innehåller det kommande fredsavtalet? Och hur kommer världen att reagera på dess innehåll?

Missa inte samtalet i videon nedan mellan Gary Stearman och Bill Salus där de djupdyker i detta minst sagt hyperaktuella tidstecken. Keep Watching! I am.