Den profetiska utvecklingen enligt Jesaja 17 och Hesekiel 38 går fortsatt enligt Guds ord. Vi närmar oss ett fredsavtal som ska dela landet Israel enligt Daniel 9 och byggandet av det tredje templet. Det är nu inte en fråga om, utan hur snabbt detta kommer att ske. Troligtvis kommer allt att gå ännu snabbare nu efter valet i Israel. I Syrien finns Iran, Turkiet och Ryssland i väntan på rätt tillfälle att attackera Israel. Syrien lovade i torsdags att de ska befria Golan från Israel, samtidigt som USA precis har erkännt Golan som Israelisk mark.

Många röster höjs nu i Israel för att man ska snabba på byggandet av det tredje templet. Allt är klart inför bygget och man inväntar bara rätt tidpunkt. Håll noga koll på Jared Kushener och hans roll som går ut på att skapa fred mellan Israel och palestinierna. Kushener lyfts upp som en Messias av judarna och kanske är det han som ska dela landet enligt Joel 3? Så håll extra koll på nyheter kring ett nytt fredsavtal nu framöver efter valet i Israel. Det är bara en tidsfråga innan denna profetiska händelse uppfylls.

Mitt i detta ska Gud rycka upp sin församling och detta kan alltså ske när som helst. När som helst kan trumpeten ljuda och de som dött i Kristus ska först uppväckas. Tiden är knapp. Jesus kommer snart!

Gå in genom den trånga porten. Den port är vid och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går in genom den. Men den port är trång och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.
Matteusevangeliet 7:13‭-‬14

Missa inte söndagens Prophecy Update med JD Farag.