Att vi lever i den yttersta tiden är det ingen tvekan om. Ett av de tydligaste tidstecknen vi ser just nu är hur avfallet från det sanna evangeliet tar fart. Evangeliska kyrkor och församlingar avfaller från de bibliska sanningarna och blir mer och mer en del av det världsliga etablissemanget.

I Sverige och övriga Europa har det gått oerhört långt och jag har tidigare skrivit en hel del om hur den kristna kyrkan, även frikyrkan, alltmer hänger sig åt att rädda jorden istället för själar. Abort och homosexualitet är något man inte talar om och tyst accepterar. Kraften i evangeliet uteblir och kvar får vi traditionsbunden, obiblisk och torr religion.

Hillsong New York verkar tyvärr ha fallit extra hårt och det är fruktansvärt tragiskt hur de idag har anammat världens tänkande och lagt de bibliska sanningarna på hyllan och de hymlar inte heller med det. De har idag blivit en Hipsterkyrka och lockar till sig en hel del kändisar. Låt mig gissa att det inte är det bibeltrogna budskapet som lockar Justin Bieber till församlingen.

De är från världen, därför talar de utifrån världen och världen lyssnar till dem.
Första Johannesbrevet 4:5

Kära vänner och bloggläsare. Det är stor skillnad på bibeltrogen kristendom och den förförelse som pågår i ex. Hillsong New York. Bibeln varnar oss för att denna förförelse ska öka precis innan uppryckandet och det är just detta vi nu bevittnar. Församlingens tidsålder går mot sitt slut och det kommer inte att bli bättre.

Som kristna är det idag oerhört viktigt att vi håller oss nära Jesus och hans ord. Ondskan och mörkret måste vi avslöja och ta avstånd ifrån. Bilden av djävulen som en figur med röda horn på huvudet får sig nog en törn.

Missa inte det 7 minuter långa klippet nedan om Hillsong New York. Det kan hända att du tappar hakan.

Önskar dig en trevlig helg!