Jag skrev ett inlägg den 1 januari med rubriken ”Globalismen banar väg för Antikrist och världsregering”.

I detta inlägg länkade jag till ett klipp med Lars Bern på Swebbtv, där han förklarar vad globalismen är och vad dess slutgiltiga mål är. Som kristen ser man så tydligt att bibelns undervisning om den sista tiden, så väl passar in på den utveckling vi nu ser i världen och inte minst i Sverige.

Efter att riksdagen igår röstade fram en mycket Sverigefientlig och hyperglobalistisk regering, så ser vi att vi nu ännu snabbare rör oss mot det överstatliga, globalistiska världsstyre som lobbygrupperna Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen har som mål. Världen håller på att stöpas om och förberedas i en hemsk form för att skapa kaos. Ur detta kaos kommer Antikrist att träda fram för att skapa ordning. Kaoset kommer att nå sin kulmen vid en stor händelse, nämligen Jesu återkomst där Gud rycker upp sitt folk.

Sannerligen går det nu i rasande fart mot uppryckandet. Som kristen är det av största vikt att ha allt klart med Gud. Det viktigaste är helt klart din personliga relation till Jesus och det faktum att Han dog för dig på korset för drygt 2000 år sedan.

Tiden är knapp och som jag ofta tidigare har påpekat: det kommer inte att bli bättre.

Missa inte det senaste klippet med Lars Bern där han ger sin bild av vad som väntar härnäst i den svenska politiken nu när globalismen i Sverige skördar nya segrar.