I årets sista Prophecy Update, tar JD Farag bl a upp hur situationen i Syrien nu kan ta nya vändningar. Det faktum att USA lämnar landet militärt, innebär att spelplanen återigen förändras och Iran, Turkiet och Ryssland får fritt fram att förbereda sig för invasionen av Israel enligt Jesaja 17 och Hesekiel 38. Inget land kommer att stå upp och försvara Israel. Gud kommer dock att försvara sitt folk på ett övernaturligt sätt. Alla länder kommer att veta att Han är Gud!

Han varnar även för att motsättningarna mellan demokraterna och republikanerna kommer att öka from januari då det nya politiska styret ska implementeras. Det är upplagt för ”krig” mellan dessa motpoler som står för globalism respektive konservatism. Donald Trump kommer inte att få det lätt under de kommande två åren och det finns en stor risk för att det utbryter totalt kaos politiskt och ekonomiskt i USA. Liknande kaos kan man även se komma i övriga världen när ökad polarisering och ekonomisk nedgång lär öka inom den närmaste tiden.

Som jag påpekat i många tidigare inlägg, så kommer det inte bli bättre i denna värld. När födslovåndorna väl har startat, ökar de i styrka och går inte tillbaka. Vi går mot slutet för församlingens tidsålder och bibeln get oss facit på hur det kommer att sluta. Detta är allvar och jag hoppas att du tar till dig dessa ord. Allt är förberett och inget mer behöver hända innan den stora och fruktansvärda dagen. Nu är det hög tid att vända om till Jesus om du inte redan har gjort så. Inget annat är viktigare.

Missa inte JD:s sista klipp för 2018.