Det som gör vår tid så oerhört speciell, är att alla tidstecken som bibeln gett oss, strålar samman samtidigt. Just nu uppfylls alla de profetior som beskriver hur det ska vara på jorden precis före uppryckandet. Hela världen står nu och väntar på det som ska ske efter att Gud har ryckt upp sin församling och den Helige Ande har lämnat jorden. 

Läste i veckan att Sverige kommer att vara ett kontantlöst samhälle senast år 2023. Vi vet att antikrist ska införa ett kontantlöst system när han under vedermödan regerar jorden. Ingen ska kunna köpa eller sälja utan vilddjurets märke. Detta om något visar att denna globaliserade värld nu förbereder antikrists regering.

Planerna på att bygga det tredje templet i Jerusalem är sedan länge klara. Världen idag skrev i veckan att man i Jerusalem nu har avtäckt och invigt det nya tempelaltaret som ska stå i det nya templet. Vi är alltså mycket nära byggandet av templet och vi vet att det inte kommer att ske innan vedermödan. När den sjuåriga vedermödan inträder, kommer templet att tillåtas byggas och antikrist ska sätta sig i templet och proklamera att han är gud. 

Hela jorden står alltså nu i ett vänteläge där inga profetior som ska uppfyllas innan vedermödan är ouppfyllda. Kristna som nu förstår allvaret och som kan se vilken säsong vi lever i, behöver nu inte leta fler tecken. Istället bör vi lyfta vår blick mot himlen och lyssna efter trumpetstötarna.

Missa inte klippet nedan där Gary Stearman diskuterar detta ämne med David Reagan.