Vi är nu i slutet av 2018 och förvirringen i världen når en ny peak. Det råder ingen tvekan om att vi med raska steg närmar oss Jesu återkomst och uppryckandet. Idag är det många som börjar vakna upp och se vart den här världen är på väg. Man ser att den valda vägen helt enkelt inte håller och att vi är på väg mot kaos, nämligen den ”perfekta stormen”.

Det kan inte undgå någon att så många saker samtidigt går fel. Man väntar helt enkelt på den stora kraschen, dagen då alla de globala problemen blir så stora att totalt kaos tar över. Jag återkommer till detta ämne inom kort då jag kommer att sammanfatta 2018.

Det är som sagt många idag världen över som ser att vi lever i elfte timman och närmar oss midnatt. Dock har inte alla bilden av vad det är som händer, vem som har iscensatt det och hur det kommer att sluta. Många går upp i miljötänket och ska minsann rädda världen genom att köra mindre bil. Det tragiska är att det finns kristna som totalt saknar den profetiska dimensionen och sällar sig till klimatkören. Detta är bara ett av alla tecknen på att avfallet har gått långt.

I am the Word who spoke no word With a thousand Angels waiting for my call

Som kristen önskar man så innerligt att människor skulle få uppleva Gud på riktigt. Inte den gud som samhället, den fallna kyrkan eller tidsandan presenterar, utan den enda sanna Guden som gett sin son Jesus Kristus till lösen för din och min frälsning.

Gruppen Theocrazy gjorde för några år sedan en låt som heter ”I am”. Denna låt är deras mest spelade på Spotify och är ett mästerverk musikaliskt, men främst textmässigt. Denna låttext är så mäktig och har precis det budskap som jag vill ge till den här världen i slutet av 2018. Theocrazy spelar progressiv melodisk metal.

Så, vem är Gud? Missa inte klippet nedan med hela texten. Gåshud! 

Låten ”I am” från albumet ”As The world bleeds”