Den intressanta utvecklingen i Syrien fortsätter. Ryssland flyttar fler tunga missiler till Syrien och Israel lovar att fortsätta sina attacker på Iranska militärposteringar i landet.

Den ryska utrikesministern Lavrov, meddelade i veckan att det främst är luftvärnsmissiler som ska användas för att skydda deras(läs Rysslands, Irans och Turkiets) trupper i Syrien från flygattacker.

Vi vet att det enbart är Israel som i nuläget regelbundet attackerar Iranska mål i Syrien från luften. Det är nu bara en tidsfråga tills Ryssland gör som de har sagt, nämligen att attackera de som attackerar mål i Syrien. Ryssland har vid flertalet tillfällen sagt att deras tålamod snart är slut. Enligt Hesekiel 38, vet vi att Ryssland inom kort kommer att leda en allians mot Israel.

Israel har genomfört hundratals attacker mot syriska och iranska mål i Syrien under de senaste åren med stridsflygplan. Dessa är nästan osynliga för landets flygskydd, även om ett F-16 sköts ner av en syrisk flygplansmissil i februari. IDF sade senare att planet sköts ner pga ett fel piloten gjorde.

Läs den mycket intressanta artikeln nedan:

Ryssland rustar i Syrien – Israel fortsätter bombningarna