Trump mötte nyligen Putin i ett mycket uppmärksammat toppmöte. Putin meddelande strax därefter att han kommer att bjuda in Trump till Moskva för ytterligare ett möte inom kort.

Föga oväntat så handlade mötet mycket om Syrien. Som ni vet så är alla spelarna (de största och viktigaste) nu på plats i Syrien och vi närmar oss profetians uppfyllelse. Mycket handlar nu om Iran som USA vill få bort från Syrien, då deras plan är att förinta Israel. Även om Putin skulle tjäna på att få bort Iran från Syrien, så vet vi att de inte kommer att lämna Syrien utan spela en huvudroll i de kommande attackerna mot Israel.

Ryssland har stora ekonomiska problem och Israels naturtillgångar hägrar.

Vi kan anta att uppfyllelsen av Hesekiel 38 kommer att ske precis när uppryckandet har skett, då Israel inte längre kan förvänta sig något militärt stöd från USA. Ett USA utan kristna, lär då inte stå speciellt nära Israel.

Just nu står dessa profetior och stampar i väntan på att fullbordas. Allt som sker i Mellanöstern just nu, är helt regisserat av bibelns profetior. Allt stämmer och det är bara en enda större händelse som krävs för att trigga igång det hela. Jag är fullständigt övertygad om att denna händelse är uppryckandet då Gud hämtar hem sina barn. Församlingens tidsålder är då slut och den 7-åriga vedermödan tar vid. Antikrist kommer att applicera NWO (New World Order) i hela världen och sigillen kommer att brytas ett efter ett.

Se till att du har allt rätt ställt med din skapare. Tiden är kortare än du tror.

Missa inte JD Farags prophecy update från 22 juli, där han ger dig en färsk lägesrapport kring just Hesekiel 38.