Jag halkade in på ett Youtube-klipp från Last Days Awakening. Förstår inte riktigt hur jag kan ha missat denna killen tidigare. Han talar bl a om Matt. 24 och de tecken som Jesus ger oss för att vi ska veta att Hans återkomst är nära.

I Matt. 24 talar Jesus om hur det ska vara på jorden vid tiden för uppryckandet och även hur det kommer att vara för de som blir lämnade kvar under den 7-åriga perioden som följer, vedermödan. Vi vet att allt det som Jesus beskriver ska hända, att det händer just nu. Lägg till övriga profetior, från Sakarja, Jesaja, Daniel och Hesekiel mfl, så vet du att uppryckandet står för dörren.

Han talar även om det självklara, (som vissa har valt att förvrida) att antikrist INTE kan uppenbaras på jorden förrän Gud har tagit bort den Helige Ande från jorden. Den ondska vi ser och känner idag är inget jämfört med den ondska som kommer att manifesteras under de sista 3,5 åren i vedermödan. När Jesus väljer att rycka upp sina barn från jorden, tar han även bort sin Ande och jorden blir en fruktansvärd plats att vistas på. Antikrist kommer att styra världen och utge sig för att vara gud. Håll koll på hur det går med planerna och byggandet av det tredje templet i Jerusalem. Det är om något ett profetiskt tidstecken.

Detta klipp är en mycket bra sammanfattning av den tid vi lever i och det är som talaren säger, viktigt att fortsätta att leva i kärlek och förlåtelse. Vi måste även hitta den första kärleken, den som vi upplevde när vi mötte Jesus. Uppryckandet kan ske när som helst och det är inget tidstecken eller profetia som återstår att uppfyllas innan Jesus kan hämta hem sin församling. Vi bär alla ett eget ansvar för var vi ska tillbringa evigheten.

Kom ihåg att ingen politiker, rörelse eller maktstruktur kan rädda dig från den eviga domen. Det kommer inte att bli bättre, utan bara värre fram till den stora dagen då Gud väljer att rycka upp sin brud. Det finns inte fyra vägar till Gud, inte tre, inte två, utan bara en enda. Bara Jesus kan rädda dig från ett evigt helvete.

Missa inte klippet nedan!