Det senaste halvåret har mycket kretsat kring uppfyllelsen av profetiorna i Sakarja 12, Jesaja 17 och Hesekiel 38-39. Det går nu oerhört snabbt och man hänger knappt med i de dagliga uppdateringarna kring dessa profetior. Jag har skrivit mycket kring dessa profetior och det är häpnadsväckande hur dessa profetior nu börjar uppfyllas inför våra ögon. Det utveckling som nu sker i världen och i synnerhet i Mellanöstern, är helt otrolig. Jag tackar Gud varje dag för att jag får tillhöra den generation som får vara med när allt drar ihop sig.

Vi vet att Hesekiel 38-39 beskriver Gog-Magog-kriget, där Iran, Ryssland och Turkiet med flera, ska attackera Israel från Syrien. Den som följer med i nyhetsflödet, vet att världen nu står handfallen inför det som nu händer i Mellanöstern. Iran skickade ett antal missiler mot Israel (Golanhöjden) och Israel svarade med ett massivt anfall mot Irans fästen i Syrien. Detta skedde inom ett dygn från det att USA drog sig ur Iranavtalet. Israel har inte använt så mycket militär kraft sedan Jom Kippur-kriget 1973.

Som det står skrivet, ska världen vända sig mot Israel, men Gud har lovat att han ska krossa alla som ger sig på Israel. Det är svårt att finna ord för att beskriva det profetiska skeendet som vi nu ser inför våra ögon. Det blir allt mer klart att Gud tillsatte Donald Trump som USA:s president för att snabba på det profetiska skeendet. På måndag firar Israel 70 år som nation. Är det en slump att Trump har valt att flytta USA:s ambassad till Jerusalem just den 14 maj? Knappast!

Det är många världen över som lever i det profetiska ordet och som ser det allvarliga som nu sker. Det är många som vaknar upp och inser att det som nu sker står beskrivet i Guds ord. Tyvärr är det många kristna som är totalt blinda och som inte kan tyda tidens tecken på något sätt. Jag vill vädja till dig som läser detta, att ta det som nu händer på allvar och se till att du är förberedd för Jesu återkomst. Har du inte allt klart med Jesus, kommer du att bli lämnad kvar. Dagen som vi väntar på kommer allt närmare och det kommer bli en fruktansvärd dag för den som inte har tagit emot Jesus som sin personlige frälsare. För oss som tillhör Jesus, kommer det att bli en underbar dag av befrielse.

Allt detta sker nu samtidigt och något liknande har aldrig skett med profetiska mått mätt. Den perfekta profetiska stormen håller just nu på att byggas upp. Alla bitar faller på plats precis som vi har fått till oss genom skrifterna.

Några saker att hålla koll på framöver:

  • På måndag den 14 maj flyttar USA sin ambassad till Jerusalem samtidigt som Israel firar 70 år. Detta sker alltså på exakt samma dag.
  • Håll koll på utvecklingen kring en tvåstatslösning i Israel-Palestina-konflikten. Världen är besatt av Israel och kommer att försöka dela Israel i två delar. Gud har sagt i sitt ord att den som försöker dela mitt land, ska själv delas.
  • Håll koll på utvecklingen kring konflikten mellan Israel och Iran. Detta kan knappast sluta med fred. Nu finns det ingen återvändo och det är bara en tidsfråga tills det råder fullt krig mellan Israel och ett antal länder. Hur det slutar vet vi ju.
  • Håll koll på det militära 10-statsförbund som Frankrikes president Macron vill skapa. Han vill skapa ett militärt samarbete med 10 EU-länder. Inte 9 länder, inte 11 länder utan exakt 10. Om detta kan du läsa i Uppenbarelseboken 17.
  • Damaskus ska upphöra att vara en stad och bli en ruinhög. Denna profetia från Jesaja 17 kan uppfyllas när som helst. Som jag har sagt tidigare, så tror jag starkt på att det är just Israel som kommer att göra Damaskus till en ruinhög.

När allt detta sker, så ska vi lyfta våra huvuden och vänta på vår befrielse. Uppryckandet kan nu ske när som helst. Inget mer behöver ske innan Gud rycker upp sin församling.

”Men när det här börjar hända, så räta på er och lyft era huvuden, för er befrielse närmar sig”

Veni Domine

Missa inte det extrainsatta klippet med JD Farag från i torsdags. En suverän sammanfattning av det profetiska skeendet just nu. Alla behöver se och höra detta.