Pastor Steve Cioccolanti tar oss med till Ungern och Budapest för en kort beskrivning av ett land som idag står oförskämt ensamma i Europa när det gäller att stå upp för den kristna kulturen och den kristna civilisationen. När övriga Europa omfamnar Islam och mångkultur, står president Orban upp och kämpar för att bevara den kultur som en gång byggde Europa. Steve berättar även lite om den största kristna församlingen i Europa som ligger i Ungern och som har över 100 000 medlemmar.

Ungern har en mörk historia med kommunism som ingen vill tillbaka till. Ungern står idag för politisk frihet och Gud gör stora saker i landet.

Vi vet att världen just nu förbereds för Antikrists regering. Globaliseringen har tagit sitt grepp om Europa, men det finns trots allt en konservativ rörelse som växer sig starkare. Fler länder borde ta efter Ungern och inse hur farligt tillstånd vi befinner oss i.