Dagligen kommer det nu rapporter om det profetiska skeendet som vi just nu står mitt i. Helt plötsligt händer allt som står skrivet och det går snabbt, mycket snabbt. Många av de största profetiorna slår nu in samtidigt.

Som kristen är detta självklart upplyftande och spännande. Det är detta vi har väntat på och snart kommer vår befrielse. Jag försöker lägga ut de bästa och mest intressanta klippen som på bästa sätt förklarar det profetiska skeendet. Detta innebär att det blir många klipp som rör samma ämnen. Man kan aldrig få för mycket av aktuell profetisk förkunnelse.

År 2018 kommer att bli ett speciellt år. Den 14 maj är det 70 år sedan Israel blev en stat på nytt. Den 14 maj 2018, exakt 70 år efter denna profetiska händelse, ska USA:s ambassad öppnas i Jerusalem. Det mesta kretsar just nu kring händelserna i mellanöstern och då främst kring de tidstecken som rör Jerusalem och staten Israel. Jag har bloggat en hel del om Jesaja 17, Hesekiel 38 och Sakarja 12.

Det är oerhört spännande att varje dag följa utvecklingen i väntan på det vi vet ska komma. År 2018 kan mycket väl vara det år som Jesus kommer tillbaka. Vi vet att händelserna som enligt profetiorna ska ske i vedermödan, nu börjar uppfyllas. När detta sker vet vi att Jesu återkomst är mycket nära. Vi måste dagligen påminna oss om Jesu ord i Luk. 21:28. Vi vet att Gud ska rädda sina barn från vredesdomen och att vi ska ryckas upp till honom.

”Men när det här börjar hända, så räta på er och lyft era huvuden, för er befrielse närmar sig”

Donald Trump har blivit utvald av Gud för att föra hans plan framåt. Det vi ser hända just nu är historiskt och inte minst profetiskt. Trump kommer att spela en stor roll även under 2018 och det är underbart att se hur Gud kan använda sig av vem han vill, ofta den som är mest hatad och föraktad. Jerusalem ska bli en stötesten för alla folk och det är just detta som vi ser hända. Ambassadflytten kommer att snabba på det profetiska skeendet än mer och spelplanen i Syrien håller just nu på att förberedas för Gog-Magog-kriget som beskrivs i Hesekiel 38-39. Alla spelarna finns på plats i Syrien och efter att rebeller och terrorister har kämpats ner, är det mot Israel som raketerna riktas.

Missa inte det 20 minuter långa klipp med Ricky Scaparo från Endtime Headlines. Ett måste att se!

Special Update regarding Israel