Har du någon gång hört eller läst något som du bara känner att ”detta måste alla höra eller läsa”? Jag känner ofta så. Att människor i världen inte kan eller vill se vilken tid vi lever i, är inget konstigt. Men att kristna människor lever i en andlig dimma, orkestrerad av denna världens politiker och medier, är oerhört sorgligt. Stora delar av kristenheten lever kvar i en förfluten tid som man tror kommer att vara för evigt. Man faller in i denna världens tänkande; att vår största uppgift är att rädda denna jord från att förintas. Jag kan förstå att människor som inte har mött Gud tänker så. De tror ärligt att världen kommer att fortsätta som vanligt för överskådlig tid och gör vad de kan för att försöka rädda denna jord från förintelse och förstöring.

Den finns även många kristna som lyssnar och tror på vad CNN, Expressen och Aftonbladet skriver och för fram. Dessa medier och många fler, är starkt påverkade av globaliseringens syften och mål. Ett av de konstigaste fenomenen är att det på allvar finns kristna som stöder Hillary Clinton och det hon står för. Hillary Clinton står för en mycket antikristlig politik som har sitt ursprung från helvetet. Hennes syn på moral, etik och abort är fruktansvärd och står oerhört långt ifrån vad vi som kristna borde stödja. Det är bara Guds försyn att hon idag inte är USA:s president. Det som skedde när Trump blev vald, är ett under som världen varken kan eller vill förstå.

Men Gud ville annorlunda. Han satte Donald Trump till president för att vrida USA tillbaka till honom. Nästan varje tal som Trump håller, är en predikan och en deklaration om att Gud är störst och att vi aldrig kommer att lyckas utan honom. Att vi skulle få uppleva en amerikansk president som ständigt lyfter upp betydelsen av att ge Gud rätt plats, gör att man måste nypa sig i armen. Förra veckans tal i samband med bönefrukosten och det senaste ”State of the union” är två exempel på hur Trump upphöjer Gud över allt annat. Trots detta så finns det många kristna som är totalt blinda och fortsätter att ge sitt stöd till New World Order och globaliseringen, samtidigt som man fortsätter att kritisera Trump och det han står för. Denna blindhet och avståndstagande från sanningen är minst sagt chockerande.

Denna veckas predikan av Steve Cioccolanti, är så intressant, och man vill verkligen att alla ska lyssna på den. Han pratar om det jag har nämnt, men även om ledarskap inom församlingen och hur vänstern och demokraterna i USA reagerar när de lyssnar på Trumps tal. Steve reser runt och predikar i många länder och menar att det på många håll inom kristenheten ser dystert ut. Vi vet att det pågår en andlig strid i himlarymderna och att kampen om människors själar blir allt hårdare. Tack Gud för din väktare Steve!