Lyssnade precis på det senaste klippet från pastor Steve Cioccolanti. Som vanligt hur bra som helst med profetisk skärpa. Blir så tacksam varje gång jag hör Steve m.fl, som oförfärat står upp för Guds ord i en mycket förvirrad tid. Vad hade vi gjort utan dessa ”gatekeepers” som ständigt försöker väcka sovande kristna.

Steve talar om hur viktigt det är att vi väljer rätt politiska ledare och att en politikers syn på livet genomsyrar alla dess ställningstaganden och beslut. Hur kan en ledare som verkar för att ta liv och stödja abort, kunna verka för ex. skolelevers bästa? En regerings största och viktigaste uppgift är att skydda liv. En människas syn på abort säger väldigt mycket om den människans inställning i andra frågor. Jag menar att du inte kan förvänta dig något genuint gott från en människa som anser att det är rätt att döda ofödda barn.

När jag satte väktare över er och sade: ”Lyssna till basunens ljud”, svarade de: ”Vi vill inte lyssna.”

Steve talar även om vad som hänt under Donald Trumps första år som president. Hur han på sin första arbetsdag den 23 januari 2017, beslutade om att dra in det årliga stödet till Planned Parenthood på 600 miljoner dollar.

Bebisar har ingen röst och kan inte rösta i val. Deras ord idag hade dock varit: ”Tack Donald Trump!”

Missa inte det drygt 20 minuter långa klippet nedan: