Det är flertalet personer som har fått profetiska budskap gällande Donald Trump som USA:s nästa president, långt innan han ens bestämde sig för att ställa upp som presidentkandidat. En av dem är den pensionerade brandmannen Mark Taylor, som redan 2011 profeterade att Trump skulle vinna presidentvalet 2016. Mark Taylor visste inte mycket om Donald Trump, bara att han var en affärsman. Den Helige Ande talade till Mark och sa orden ”You are hearing the voice of a president” när han lyssnade på en intervju med Donald Trump. Mark har därefter skrivit boken ”The Trump Prophecies”.

Lovsångsledaren och profetrösten Kim Clement dog hösten 2016. Han var en erkänt sann profetröst som var använd av Gud. Redan år 2007, alltså 10 år innan Donald Trump blev president, profeterade Kim att Gud skulle göra Donald Trump till USA:s president. Hans profetord var mycket exakta kring hur världen skulle se på Trump och hur USA:s ekonomi skulle blomstra efter att Trump tillträtt. Han profeterade även att Trump kommer att sitta som president i ”two terms”, två perioder. Han kommer alltså att bli omvald.

Världen var i shock när det stod klart att det omöjliga hänt, nämligen att Trump mycket oväntat vunnit över Hillary Clinton. Helt plötsligt stannade den eskalerande globaliseringen av, till alla globalisters stora förtret. Den nya världsordningen (New World Order) får vänta lite helt enkelt.

När vi nu ser vad Donald Trump uträttar, ser vi att han verkligen är utvald av Gud för högre syften. Det ser vi inte minst vad gäller stödet till Israel och valet att erkänna Jerusalem som Israels självklara huvudstad med en framtida ambassadflytt. Viktigt att lyfta fram är också de starka ställningstagandena han gör för kristen tro, familjens roll, de ofödda barnen mm. Gud kan använda vem han vill för sina egna syften, den saken är säker. Så gör ofta Gud. Han väljer inte de populära och korrekta, istället de som är föraktade av människor. Kom ihåg vikten av att be för och välsigna Donald Trump under hans period som USA:s president och världens mäktigaste politiska ledare. De kommande tre åren blir mycket intressanta att följa.

Missa inte Kim Clements profetia om Trump från 2007. Mäktigt! Se klippet nedan.